5 mei 2021

Viswedstrijd Ad de Fost winnaar

Viswedstrijd seniorenvereniging Beek en Donk gewonnen door Ad de Fost

Vrijdag 28 mei gingen 12 fanatieke leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk een hengeltje uitgooien op de visvijver van Hengelsportvereniging Het Geduld. Het leek wel of ze het verdiend hadden want ze hadden werkelijk het beste weer wat ze zich maar konden wensen. Dankzij de vrijwilligers van de visvereniging was alles voorhanden zoals hengels, voer, aas en verdere benodigdheden.

Echter, wat er ook geprobeerd werd met of zonder hulp, er kwamen niet al te veel vissen boven water en ze waren bovendien in het algemeen erg klein. Het belangrijkste was dat iedereen geweldig genoot en een schitterende middag heeft gehad. Deze werd afgesloten met een prijsuitreiking waarbij Ad de Fost eerste werd. Een tweede plaats was er voor Theo Lommers en zeer verdienstelijk werd Ingeborg Westerbeek derde.

De Seniorenvereniging bedankt Hengelsportvereniging Het Geduld, en Peter Vogels in het bijzonder, voor de gastvrijheid en uitstekende organisatie. Op 17 september zal er weer gevist gaan worden met hopelijk nog meer visliefhebbers van de Seniorenvereniging Beek en Donk.

Zoals het er nu naar uitziet, zal deze activiteit (uit nood geboren vanwege corona) een blijvertje zijn vanwege het succes ervan. Voor meer informatie, zie onze website: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.