27 juli 2021

Viswedstrijd op 1 oktober

Vismiddag Seniorenvereniging Beek en Donk vrijdag 1 oktober

Voor de tweede keer dit jaar hebben we een vismiddag voor onze senioren kunnen houden, op de visvijver van HSV Het Geduld. Weer hadden we geluk met de weersomstandigheden, want het zou pas tegen de avond gaan regenen. De temperatuur was ook voor de tijd van het jaar aangenaam.

We waren met 10 deelnemers, waaronder 3 dames. Ook hadden we weer een aantal vrijwilligers van Het Geduld, zodat iedereen aan het vissen geholpen werd. We hebben lekker gevist en ook veel gevangen: maar liefst 137 vissen.

Nadat het eindsignaal had geklonken en de spullen waren ingepakt, kregen we nog de prijsuitreiking. Winnaar was Willie Vorstenbosch met 30 vissen, 2de  Mariette Frijters:  26 vissen en 3de Jan Spierings met20 vissen. Iedereen werd na afloop bedankt. We hopen iedereen volgend jaar weer te zien aan deze mooie vijver.