27 oktober 2022

Sinterklaas kienen 28 november

Sinterklaas kienen bij Seniorenvereniging Beek en Donk

Op maandagavond 28 november om 19.30 uur gaat er weer gekiend worden bij Seniorenvereniging Beek en Donk. Dit vindt plaats in het Ontmoetingscentrum.

Margit Straatman is opnieuw bereid gevonden om de avond te presenteren en de nummers op te noemen. De entree is € 5.00 en men ontvangt hiervoor een kienkaart met in de pauze een consumptie. Betaling contant of met QR-code. De avond heeft als thema Sinterklaas.

De kaart waarmee men de hele avond speelt, is gratis. Wil men met meer kaarten spelen en zo de kans op een prijs verhogen, dan kost dat € 2.00 per kaart. Voor fiches wordt gezorgd.

Deze activiteit is in principe alleen voor de leden. Er zijn ook nu weer leuke prijzen te winnen die mede te maken hebben met het thema natuurlijk.

Opgeven vóór 19 november via seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com.

Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.