10 november 2022

Kerstmodeshow Marcienne

Kerstmodeshow Marcienne voor Seniorenvereniging KBO Beek en Donk weer een succes

Op woensdagmiddag 9 november gingen ruim 50 senioren uit Beek en Donk op weg met de bus naar Kirchhoven (net over de grens in Duitsland) om voor de 27ste keer een modeshow bij Marcienne te bezoeken. Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert dat twee keer per jaar en nu was de kerstmodeshow eindelijk weer aan de beurt.

Men werd, zoals gewoonlijk, heel hartelijk ontvangen in een zaal in kerstsfeer met koffie en gebak: het laatste werd binnengebracht, vergezeld van feestelijk vuurwerk.

De mannequins showden de wintercollectie met stijlvolle en heel draagbare kleding, opgeleukt met allerlei accessoires. Daarna kon iedereen zijn gang gaan in de winkel en werd men deskundig terzijde gestaan door het behulpzame en vriendelijke personeel.

Voor degenen die er voor het eerst bij waren, was er een rondleiding achter de schermen om te zien hoe daar alles wordt gemaakt. De kleding kun je namelijk alleen op die locatie kopen. De enthousiaste reacties zorgden ervoor dat in het voorjaar alweer een datum is vastgelegd! Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.