19 november 2022

Senioren vrijwilligersavond

Seniorenvereniging Beek en Donk eert haar vrijwilligers

 

Met een etentje werden vrijdagavond 18 november de vrijwilligers van de vereniging, met of zonder partner, verwend in de Tapperij. Een voortreffelijk diner, verzorgd door Kitty en Mari Coppens, werd hen aangeboden door het bestuur als blijk van waardering voor hun inzet het afgelopen jaar. Seniorenvereniging Beek en Donk hecht eraan om de vrijwilligers jaarlijks te laten blijken hoe belangrijk ze zijn om alle activiteiten te kunnen blijven verzorgen. Er werd volop genoten van het lekkere eten en het gezellig samenzijn.

Vrijwilligerswerk is heel goed voor je: het verbetert je sociale en relationele vaardigheden, alsmede je lichamelijke en mentale gezondheid. Bovendien is het een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een band op te bouwen.

Mocht u denken: dat zou ik ook wel willen en wilt u graag iets betekenen binnen Seniorenvereniging Beek en Donk: stuur dan een mail naar: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com.  Er wordt dan contact met u opgenomen en gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u past qua tijd en taak.