26 juli 2023

Gezellig samen eten 26 juli

Gezellig samen uit eten bij Landgoed d’n Heikant in Aarle Rixtel

Woensdagmiddag 26 juli zijn we met 49 senioren gezellig gaan lunchen op het mooie Landgoed d’n Heikanl. De bedoeling was dat de meesten met  de fiets zouden komen, maar een enkele regenbui gooide toch wat roet in het eten. Toch kwamen we grotendeels droog aan op de mooie locatie. We moesten wel naar binnen, maar dat was geen probleem. Het zag er heel gezellig uit door de opstelling.

Rita van Landgoed d’n Heikant heette ons van harte welkom, en legde uit hoe de middag ging verlopen. Het was meer dan goed verzorgd met alle lekkere dingen die bij een goede lunch horen. Zoals gewoonlijk kwamen de gesprekken tijdens de lunch goed op gang. Menigeen vroeg zich af waarom ze nog  nooit van deze gelegenheid hadden gehoord. Na een afscheidswoordje met een bedankje konden we weer huiswaarts keren. Sommigen met de fiets en de meesten toch met de auto.

 

Wij kijken al uit naar het volgende etentje op donderdag 28 september, dit wordt naar de chinees Kota Radja in Gemert. Kijk ook voor meer informatie op onze website https://www.seniorenverenigingbeekendonk.nl/ of kijk in het Bedonkske wat elke maand verschijnt.