Bijzondere kienavond Seniorenvereniging Beek en Donk

Terwijl op straat groepjes kinderen ter gelegenheid van Halloween op zoek waren naar spoken, geesten en ander ongure figuren, vermaakte een grote groep senioren zich dinsdagavond 31 oktober in het Ontmoetingscentrum bij de kienavond van Seniorenvereniging Beek en Donk.
De kleine Huiskamer was bijna volledig bezet en bij het zien van de prachtige prijzentafel kwamen de deelnemers direct in de juiste stemming en werden de kienkaarten startklaar gelegd.
Het spel kon beginnen en al snel leek het of ook bij het kienen spoken, geesten of andere duistere figuren zich met het spel bemoeiden.
De eerste vijf prijzen vielen allemaal aan één en dezelfde tafel, in het donkerste hoekje van de zaal met uitzicht op een pikzwart raam.  Is dit toeval of is er meer tussen hemel en aarde?
Verder wonnen twee dames  ieder drie prijzen, twee deelnemers ieder twee prijzen en een ander opmerkelijk feit was dat er meer dan op vorige kienavonden geloot moest worden omdat twee of zelfs drie deelnemers tegelijk kien hadden.
De hoofdprijs, een goed gevulde mand met artikelen om de donkere dagen wat te verlichten, ging hoe kon het ook anders op deze dag, naar Mariet de Koning die eerder op de avond ook al een prijs won.
Al met al werd het een hele ongewone maar ook heel gezellige avond en werd door verschillende deelnemers direct na afloop de vraag gesteld: wanneer gaan we weer kienen? Voor wie de datum alvast wil reserveren: dinsdagavond 27 februari 2024 kienen bij Seniorenvereniging Beek en Donk. Voor meer info: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.